Vragen over smeeradvies? Bel met: 088 0323300

Mijn winkelwagen

0
€ 0,00

StarVind hier uw product!


Warning: getimagesize(/home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh//files/2/blog1362948757combi.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 12

Warning: Division by zero in /home/oliehandel.nl/oliehandel_ssh/app/views/oliehandel/blog/view.php on line 13

Binnenkort ook MOTUL olie in het assortiment van Oliehandel.nl

De komende maand wordt er bij oliehandel.nl hard gewerkt aan een nieuwe structuur om nog makkelijker producten te vinden op merk, viscositeit en type. Het verzendproces wordt geautomatiseerd en zal de voorraad online te volgen zijn van de producten die in het assortiment zitten. Een ontwikkeling, waarmee wij onze scherpe prijzen kunnen garanderen in de toekomst en kunnen zorgen dat u uw bestelling zeer snel thuis of op het bedrijf bezorgt krijgt.

Daarnaast breiden wij ons assortiment uit, met een vooraanstaand merk. Wij zullen de komende maanden de artikelen van de motorfietslijn van MOTUL op onze site gaan verkopen. De product gegevens komen compleet op de site te staan en alle artikelen die wij verkopen staan op voorraad, dus snelle levertijd gegarandeerd!
Ons huismerk Eurol, komt de laatste tijd met zeer veel nieuwe producten. Ook nieuw in ons assortiment is de Eurol Brake Cleaner 500 ML spuitbus. Hiermee kunnen wij een concurerend product aanbieden met een hoogwaardige kwaliteit , welke aantrekkelijk is voor de zakelijke en particuliere markt.
Heeft u vragen/ideeen of suggesties voor een bloq item van oliehandel.nl, laat het ons weten op info@oliehandel.nl en wij gaan het oppikken!

Met gesmeerde groet,

Team Oliehandel.nl