TOTAL

Total biedt een breed assortiment aan van smeeroliën, vetten, technische vloeistoffen en allerhande producten en diensten. De smeermiddelen van Total worden samen met autofabrikanten en constructeurs ontwikkeld. Om de maximale prestaties van onze producten te waarborgen, worden alle producten uitvoerig getest. .

Total
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Total biedt een breed assortiment aan van smeeroliën, vetten, technische vloeistoffen en allerhande producten en diensten. De smeermiddelen van Total worden samen met autofabrikanten en constructeurs ontwikkeld. Om de maximale prestaties van onze producten te waarborgen, worden alle producten uitvoerig getest. Het testen gebeurt in de alledaagse praktijk, maar ook op het circuit.

Bovendien voldoen Total smeermiddelen aan alle internationale standaarden en goedkeuringen. Met het oog op de ecologische voetafdruk biedt Total een assortiment low SAPS oliën aan. Deze hoogwaardige smeermiddelen bevatten minder zwavel, fosfor en sulfaatas; dit draagt bij aan een betere bescherming van ons leefmilieu.

Bij Oliehandel.nl verkopen wij Total producten voor automotive of de motorfiets. Heeft u interesse in andere producten? Wij kunnen het voor u bestellen! Neemt u gerust contact met ons op via info@oliehandel.nl of tijdens kantooruren telefonisch 088 0323300

Whatsapp