Blog

Oliehandel.nl, meer dan een Webshop!


Oliehandel.nl, meer dan een webshop!

Bij Oliehandel.nl vinden wij het belangrijk dat u weet waar u koopt. Wij zijn namelijk meer als alleen een webshop! In onze bedrijfsfilm hopen wij u een beeld te geven bij ons bedrijf, zodat u weet waar u koopt.

Lees meer

De tweewieler & motorfiets neemt het over!


In 2013 zijn er 68.968 brom-, snor- en motorfietsen verkocht. Ondanks dat dat een daling is tenopzichte van 2012, blijkt dat deze voertuigen voor veel mensen een geliefd en goedkoop alternatief is voor de auto.

Lees meer

MOTOREX OLIE, KWALITEIT, BMW BOXER, GS, OLIEFILTER @ OLIEHANDEL.NL


Oliehandel.nl staat eind Februari voor de 4e keer op de motorbeurs Utrecht. Zelf hoor en zie ik veel op de beurs, waarom mensen een product gebruiken, of vragen waarom we dat merk of type olie niet hebben.

Zo ook het eerste jaar. Ik had nog nooit gehoord van Motorex olie, het kwam regelmatig ter sprake dit merk, een Zwiterse Olie fabrikant, waar ik de week erop de volgende informatie over vond:

Lees meer

ONTMOET OLIEHANDEL.NL en PROFITEER!


In 2014 gaan we weer ouderwets knallen op de beurs. De promodames hebben weer mooie posters voor u, de boerinnnenkalender krijgt u bij een bestelling vanaf 225 euro ex BTW en daarnaast hebben we nog 1 spectaculaire MEGA aanbieding waar u geen nee tegen kunt zeggen;) Wat dat is ziet u op de Groenevak sector beurs in Hardenberg. Morgen, woensdag 8 en donderdag 9 januari zijn wij daar aanwezig. Voor kennismaking met ons bedrijf, vertegenwoordigers en producten zien wij u graag op onze stand en leggen u de voordelen van Oliehandel.nl uit.

Lees meer

Oliehandel.nl & 2014, Een nieuw jaar met veel voordeel!


2013 was voor Oliehandel.nl een jaar van verandering, verbetering en uitbreiding van ons assortiment. Met een team wat groeide naar 3 vaste medewerkers en 2 stagelopers, met als doel onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en beter gezegd, beter van dienst te kunnen blijven in 2014.2013 was het jaar van de eerste Oliehandel.nl boerinnenkalender. Een gewild exemplaar die u ook in januari ontvangt bij een zakelijke bestelling vanaf € 225,- (ex btw).

Lees meer

KONING WINTER IN AANTOCHT! 5 handige tips van Oliehandel.nl


De een vindt het heerlijk om tijdens de wintermaanden bij de kachel te kruipen, de ander verlangt nu alweer naar de zomerse avonden! Het feit is dat koning Winter binnenkort zijn intrede doet in ons land.Wat houdt NL tijdens de winter nu het meeste bezig?Wel of geen witte kerst? Of hoe bereid ik mijn auto het beste voor op de winter?Wel of geen witte kerst bepaalt Piet Paulusma, maar hoe u uw auto het best kan voorbereiden op de winter daar kunnen wij u een handje mee op weg helpen.

Lees meer

Warm de winter in met Pecrogold!


De zomer is weer voorbij, het najaar brengt gelijk al de kou weer met zich mee. De een kijkt ernaar uit, om heerlijk warm binnen op de bank te zitten, terwijl voor de ander de zomer niet lang genoeg kan duren. Als de wintermaanden echt koud worden, brengt dit door de stookkosten ook altijd een behoorlijke kostenpost met zich mee. Heeft u nou een keuken, huiskamer, werkkamer, hobbyschuur etc... die u toch lekker warm wilt maken op de momenten dat u er geriefelijk bij wilt zitten, dan is een Petroleum, Zibro, Eurom kachel, etc... een goed alternatief voor de Centrale verwarming, gaskachel of open haard. Hiervoor leveren wij Pecrogold, Topkwaliteit voor een scherpe prijs!

Lees meer

De ideale winterslaap voor uw Old-, Youngtimer of motorfiets, oliehandel.nl geeft u advies!


De avonden worden korter, het weer, ondanks af en toe een prachtige dag, kouder, natter en minder aantrekkelijk. Het genieten van uw hobby, zal zich over het algemeen dan ook steeds vaker in de schuur afspelen, dan dat u rond kunt toeren met uw Old- Youngtimer of motorfiets.

Wij als oliehandel.nl willen u de volgende tips meegeven, om van het voorjaar weer optimaal te kunnen genieten van uw "liefde":

Lees meer

Whatsapp

ENI 15% KORTING

Actie geldt t/m 1 Mei 2024.

Geldig op particuliere siteprijzen.

Actie gemist? Dikke vette pech...

 

Klik hier