Blog

Smeerpot en specialty vet

Besparingen met “De Smeerpot en Specialty vet”

Het doorsmeren van alle denkbare mechanische onderdelen gebeurd vaak te weinig en te laat.
Dit met alle kostbare gevolgen van dien. Vaak een kwestie van “geen tijd”, “vergeten” of “druk druk druk”, we kennen het allemaal. Toch is op tijd smeren met het juiste vet van groot belang voor het behoud van machines en het voorkomen van onnodige reparaties of erger nog; stilstand. Een automatische smering met behulp van een zogenaamde smeerpot is dan een eenvoudige, maar zeer doeltreffende oplossing!

Lees meer

Groene aanslag verwijderaar

Groene Aanslag?

We kunnen niet wachten, het voorjaar komt eraan, tijd om te genieten van huis en tuin! Maar voor het zover is, is er eerst werk aan de winkel. De buitenboel moet weer zomerklaar gemaakt worden. Eén van de vervelendste klussen is dan wel het verwijderen van groene aanslag.

Door het vochtige weer en te weinig licht hecht groene aanslag zich aan tegels, het meubilair en houtwerk in de tuin, maar ook aan muren, daken en ramen. In deze blog tips over het verwijderen van groene aanslag.

 

Lees meer

Brandstof- & Vloeistofpistolen

Brandstof & Vloeistofpistolen (Nozzles)

Brandstof- en vloeistofpistolen, ook wel nozzles genoemd, zijn er in heel veel soorten, kleuren en maten. Ze zijn er voor verschillende brandstoffen en vloeistoffen zoals Adblue en antivriesproducten. De meest verkochte nozzles zijn die voor diesel en benzine.

Lees meer

Je oldtimer van stal!

Je oldtimer van stal!

We mogen weer, of beter gezegd we kunnen weer, het voorjaar komt eraan! Altijd een mooi moment, jouw klassieker uit de stalling halen en prepareren voor het komende seizoen.

Om ervoor te zorgen dat het een onbezorgd seizoen wordt zonder onaangename verrassingen, is het beter om de auto te controleren op een aantal essentiële punten. Maar naast deze belangrijke checkpunten, is het natuurlijk ook gewoon leuk om weer bezig te zijn met jouw bolide. En daar hoort cosmetische verzorging uiteraard ook bij. We hebben daarom een aantal goede tips voor je op rij gezet!

Lees meer

De week van Putoline

PUTOLINE

Al meer dan 50 jaar biedt het oliemerk Putoline uitsluitend kwaliteitsproducten voor gemotoriseerde tweewielers. Daarmee onderscheidt Putoline zich t.o.v. andere bekende oliemerken. Het assortiment bestond in het begin enkel uit smeermiddelen voor fietsen en bromfietsen. De oprichter van Putoline had echter een passie voor de MX en daarom werd het assortiment  al heel snel uitgebreid met specifieke producten voor MX-motoren.  Putoline Oil groeide uit tot een begrip voor de motorrijder; iets wat wij van Oliehandel.nl dagelijks merken bij de binnenkomende bestellingen en het versturen van onze orders.

 

Lees meer

Motorex in de spotlights

Motorex ….kwaliteit uit Zwitserland.

In deze 3e week van onze “motormaand” geven wij een week lang maar liefst 10% korting op alles van MOTOREX!

Lees meer

Motul aan het woord

TIPS VOOR JE MOTOR, VAN MOTUL!

Deze week in onze motormaand laten wij Motul graag aan het woord! Tot en met woensdag 16 februari geven wij 10% korting op alle producten van MOTUL! 

In deze blog lees je alle tips van Motul over het onderhoud van jouw motor. Handig! 

Lees meer

Februari Motormaand

Februari Motormaand

 

Februari is dé maand van de Motorbeurs! Dé maand om jouw motor te ”preppen” voor het komende motorseizoen, zodat jij volop kunt genieten van de eerste mooie lentedagen dit jaar.

De fysieke motorbeurs gaat helaas wederom niet door, maar van 24 t/m 27 februari, kan je als trouwe bezoeker van de MOTORbeurs Utrecht alsnog profiteren van online aanbiedingen tijdens de Vier Volle Voordeeldagen!

Oliehandel.nl maakt er zelfs een Volle Maand Voordeel van, 4 weken lang extra voordeel op de toch al scherp geprijsde producten van 4 verschillende merken. Oliehandel.nl wenst je op deze manier een  hele mooie start voor het motorseizoen 2022.

Lees meer

Opslag van Diesel & Adblue

Opslag van Diesel en Adblue

Voor de opslag van diesel en adblue zijn er binnen de wet en regelgeving heel veel mogelijkheden. Vanuit de markt zijn er veel verschillen als het gaat om de toepassing en wensen.

Oliehandel.NL levert alle denkbare oplossingen voor bijvoorbeeld de agrarische sector, de grond-, weg- en waterbouw, installateurs, verhuurbedrijven en oliehandelaren of aggregatenleveranciers. Waar zouden onze tanks voorzien van Kiwakeur en installatiecertificaat van toepassing kunnen zijn?

Lees meer

Whatsapp

ENI 15% KORTING

Actie geldt t/m 1 Mei 2024.

Geldig op particuliere siteprijzen.

Actie gemist? Dikke vette pech...

 

Klik hier