Blog

GRATIS JAS BIJ PUTOLINE BESTELLING BOVEN DE € 75,-


Sinds een aantal weken voeren wij Putoline olie in ons assortiment. Vooral in de motorsport is dit merk zeer bekend en heeft al jaren fanatieke "aanhangers" die erbij zweren. Niet voor niets, want de producten worden aangepast aan de vraag van de markt, daarnaast is de technische innovatie dan ook ruimschoots terug te vinden in het productgamma, bijvoorbeeld de NANO technologie. Kortom, reden genoeg voor Oliehandel.nl om dit op te nemen in het assortiment.....

Lees meer

Primeur op de Autorai: de Additievenadviseur van Oliehandel.nl


Op het gebied van toevoegingen aan brandstof en olie heeft Oliehandel.nl al geruime tijd diverse artikelen online staan. Vaak krijgen wij vragen van bedrijven of eindgebruikers welk product zij het beste bij een klacht/probleem kunnen toevoegen.

Wij verkopen sinds de start van onze webshop al de artikelen van Wynns. De Naamsbekendheid is groot, de producten werken naar behoren, maar voor uitzonderlijke situaties is er bijvoorbeeld met JLM lubricants veel meer mogelijk. Bijvoorbeeld roetfilterreiniging, de Valve salver fluid toevoeging voor LPG en daarnaast nog meer hoogwaardige artikelen, die in vele gevallen ook echt een oplossing zijn in plaats van een tijdelijk hulpmiddel dat op korte termijn is uitgewerkt.

Lees meer

OLIEHANDEL.NL GAAT NAAR DE AUTORAI 2015!


JAAAAAAA, OLIEHANDEL.NL is vertegenwoordigd op de AUTORAI 2015. Tijdens deze 10 daagse beurs staan wij van 16-4 tm 26-4 op stand nr: 02.312 u graag te woord! In welke hoedanigheid en welke acties wij daar hebben, hoort u nog van ons.

Lees meer

Welke koelvloeistof moet er in mijn voertuig?


Normaal sta je er niet bij stil, totdat je auto aan de kook raakt, er zit koelvloeistof in, en dat is op…..

Nu is voorkomen beter dan genezen, dus op tijd bijvullen en/of lekkage voorkomen is altijd de beste oplossing, of je moet de plaatselijke garage houder graag sponsoren;)

Maar of je nou bij Oliehandel.nl besteld, bij het tankstation of garage een fles of can haalt, welk soort koelvloestof moet er in mijn auto?????

Lees meer

Welke olie moet in mijn Porsche? Wij vertellen het u graag!


Welk merk & type motorolie voor uw porsche?

Welk autoblad u ook leest, ze staan er altijd in. Zelfs een niet autogek weet waar je het over hebt als de cijfers 911 en porsche samen noemt. De rijders zijn vaak liefhebbers die niets liever hebben dan alleen het beste voor hun “kindje”. De historie is natuurlijk prachtig, maar die historie blijft alleen levend als de 911 blijft rijden. En daar rijden er nog steeds dagelijks veel van in NL. De kwaliteit van de Duitse sportwagen is zeer hoogwaardig, dus houdt dat in ere voor het goud wat in de motor van deze sportwagen wordt voorgeschreven! De OLIE!

Lees meer

Volkswagen olie? Waarom welk merk en welke viscositeit?


Een vraag die wij vaak krijgen is, welke olie moet er in mijn Volkswagen?

Kijk, voor zulke vragen bent u bij Oliehandel.nl aan het juiste adres.

Uiteraard kunt u dit via onze productadviseur vinden, na invoer van uw kenteken en/of model/type. Dan geven wij aan welke olie het meeste geschikt is voor uw Volkswagen.

Maar welk merk moet u nou kiezen? Wij als onafhankelijk oliehandelaar kunnen u vele merken leveren.

Lees meer

OLIEHANDEL.NL "GRONDIG" UITGELICHT!


VENT EN VISIE (bron: BLAD GRONDIG, BRANCHE ORGANISATIE CUMELA LOONWERKERS)

Vertrouwen winnen bij de internetverkoop van olie is lastig. Jan de Croon junior in Twello zette ruim drie jaar geleden Oliehandel.nl op. Sindsdien groeide deze internetverkooptak tegen alle argwaan in. Uit zijn verhaal over wantrouwen, vertrouwen winnen en transparantie blijkt dat internetverkoop niet zonder persoonlijk contact kan, maar dat bedrijven wel mee moeten in minder bezoeken en het via internet bestellen om de prijzen scherp te houden.

Lees meer

Whatsapp

ENI 15% KORTING

Actie geldt t/m 1 Mei 2024.

Geldig op particuliere siteprijzen.

Actie gemist? Dikke vette pech...

 

Klik hier